سالاد آلزاس غذای فرانسوی
نمک و فلفل به اندازه نیاز
سرکه یک قاشق
سس مایونز یک پیمانه
جعفری ساطوری شده دو تا سه شاخه
خیار شور خورد شده یک عدد
تخم مرغ آب پز سفت دو عدد
لبوی کوچک رنده شده یک عدد
آب مرغ یا آب قلم یک پیمانه
سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده یک کیلو
طرز تهیه سالاد آلزاس
سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب قلم داغ یا آب مرغ و سركه و سس مایونز و را روی آن بریزید و فلفل و نمك بزنید و بگذارید سرد شود. بعد داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. این سالاد را می توانید گرم هم میل کنید .
این سالاد یکی از سالاد های محبوب کشور فرانسه است امیدواریم لذت ببرید