خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد پاستا ایتالیایی

    – نمک و فلفل به اندازه نیاز

    – روغن زیتون- سه قاشق سوپخوری

    – سس خردل یک قاشق سوپخوری

    – سس مایونز نسبتاً غلیظ دو پیمانه

    – جعفری و پیازچه خرد شده صد گرم

    – تخم مرغ پخته شده چهار عدد

    – خیارشور خرد شده دویست و پنجاه گرم

    – ژامبون گوشت دودی سیصد گرم

    – گوجه فرنگی فیله شده سه عدد متوسط

    – پاستا یا ماکارانی خرمی نصف بسته

    طرز تهیه سالاد پاستا ایتالیایی

    ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با نصف قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب بریزید تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد کنیم و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد کرده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کنیم همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت ۱ ساعت داخل یخچال بگزاریم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه است که در ۀخر به سالاد اضافه کنیم و در ظرف دلخواه بریزیم و آنرا تزئین کنیم و سرو کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان