سالاد پاستا ایتالیایی
– نمک و فلفل به اندازه نیاز
– روغن زیتون- سه قاشق سوپخوری
– سس خردل یک قاشق سوپخوری
– سس مایونز نسبتاً غلیظ دو پیمانه
– جعفری و پیازچه خرد شده صد گرم
– تخم مرغ پخته شده چهار عدد
– خیارشور خرد شده دویست و پنجاه گرم
– ژامبون گوشت دودی سیصد گرم
– گوجه فرنگی فیله شده سه عدد متوسط
– پاستا یا ماکارانی خرمی نصف بسته
طرز تهیه سالاد پاستا ایتالیایی
ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با نصف قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب بریزید تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد کنیم و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد کرده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کنیم همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت ۱ ساعت داخل یخچال بگزاریم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه است که در ۀخر به سالاد اضافه کنیم و در ظرف دلخواه بریزیم و آنرا تزئین کنیم و سرو کنیم.