سالاد كلم قرمز
مواد لازم :
کلم قرمز نسبتا کوچک 1 عدد ، خیار 3 عدد ، كدوی سبز قلمی 3 عدد زیتون هسته گرفته 1 فنجان ، شکر 3 قاشق سوپخوری ، گردوی خرد شده 1 فنجان جعفری خرد شده 1 فنجان ، هویج رنده شده 1 فنجان ، نمک , فلفل آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه :ابتدا کلم را خرد می کنیم (تکه های نسبتاً درشت ) چند دقیقه در آب جوش می ریزیم تا کمی پخته شود . آن را در صافی ریخته تا خنک شود , مقدار نصف لیوان آب لیمو را با شکر مخلوط کرده و سپس کلم ها را در آن می ریزیم , 1 تا 2 ساعت باید بماند تا کلم ها هم خوشرنگ شود و هم آب لیمو و شکر جذب آن گردد . در ظرفی بلوری مقداری از کلم ها را ریخته و سپس یک ردیف خیار حلقه شده روی آن می گذاریم . مجددا کلم می ریزیم . روی آن کدوی ورقه ورقه شده را می چینیم و برای بار سوم کلم می ریزیم و گردوها را نیز اضافه کرده , روی سطح سالاد را با هویج رنده شده نسبتا درشت کاملا می پوشانیم . در قسمت وسط یک دایره مجدد کلم می گذاریم (بصورت کوهی)با جعفری خرد شده خطوطی بر سطح سالا د می اندازیم و زیتونها را لابلای این خطوط اضافه می کنیم . مقداری نمک , فلفل و آب لیمو را مخلوط کرده و هنگام صرف سالاد روی آن می ریزیم.