سالاد پاستای سزار
سالاد پاستای سزار میزان سرو : ۴ نفر مواد لازم برای تهیه سالاد پاستای سزار : سینه مرغ ( بدون پوست و استخوان ) : ۳۵۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل سیاه ( پودر شده ) : به میزان لازم پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای ) به میزان لازم پاستا : ۲۰۰ گرم کاهو ( ریز و خرده شده ) : ۴ برگ گوجه گیلاسی ( دو نیم شده ) ۴۵۰ گرم نان برششته ( کروتان ) : ۴ قاشق سوپ خوری مواد لازم برای سس : ماست یونانی ( کم چرب ) : ۴ قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی : ۴ قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان ( رنده شده ) : ۲ قاشق سوپ خوری سس خردل دیژون : ۲ قاشق چای خوری نمک : به میزان لازم فلفل سیاه ( پودر شده ) به میزان لازم طرز تهیه سالاد پاستای سزار : ابتدا ظرف پر از آبی را روی حرارت به جوش آورید و پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن بپزید . سپس آن را آب کشیده و کنار بگذارید . سینه مرغ را برش دهید . آنها را در تابه از قبل گرم شده قرار دهید . نمک ، فلفل سیاه پودر شده یا پاپریکا را اضافه کنید . هر دو طرف تکه های مرغ را کباب کنید . پس از خنک شدن آن ها را به تکه های کوچک برش دهید . برای تهیه سس ، تمامی مواد در ظرف مناسبی باهم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خامه ای درآیند . مرغ و پاستا را در ظرف مناسبی قرار دهید . کاهوی خورد شده و گوجه گیلاسی از وسط دونیم شده را اضافه کنید . سس را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید . نان برشته را روی مواد ریخته و بلافاصله سرو نمایید . پیشنهاد : در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر مارمزان رنده شده روی سالاد بپاشید . برای تهیه نان کروتان میتوانید تست یا باگت بیات شده را به شکل مکعب های کوچک برش دهید و در تابه از قبل گرم شده یا در فر رشته کنید . میتوانید این تکه های ترد و برشته را در کنار انواع سوپ ، سالاد و … سرو کنید .