سالاد_سیب_زمینی_کلاسیک
مواد لازم برای 12نفر
🔸 یک کیلوگرم سیب زمینی معمولی و قرمز – چهار قاچ شده
🔸 ¼ قاشق چایخوری نمک
🔸 1 ¼ پیمانه مایونز یا سس سالاد
🔸 یک قاشق غذاخوری سس خردل
🔸 نصف قاشق چایخوری نمک
🔸 ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔸 یک پیمانه جعفری خرد شده
🔸 1/3 پیمانه پیاز کوچک ریز شده
🔸 نصف پیمانه خیار شور خرد شده
🔸 6 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده
🔸برگ های کاهو (اختیاری)
🔸پاپریکا (اختیاری)
روش تهیه
1. در یک قابلمه سیب زمینی ها رابا ¼ قاشق چایخوری نمک آب پز کنید تا کاملا پخته شوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید سرد شوند.
2. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ مایونز، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. جعفری، پیاز و خیارشور را به سیب زمینی ها اضافه کنید.
کاملا هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به مدت 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند و مواد به خورد هم بروند.
3. برای سرو می توانید یک لایه برگ کاهو در کاسه بچینید. سالاد سیب زمینی را روی آن بریزید و در صورت تمایل روی آن پاپریکا بپاشید.