شارلوت الويه
سالاد الويه يا سالاد روس اغلب نه به عنوان سالاد بلكه به عنوان يك وعده اصلى غذايى استفاده ميشود ، و معمولا كدبانوهاى ايرانى با تزئينات متنوع و بسيار زيبا جذابيت اين سالاد را چندين برابر ميكنند .
در اين جا نيز مدلى را آموزش ميدهيم كه ميتواند تنوعى در سفره هاى زيباى شما ايجاد كند.
مواد لازم :
سيب زمينى پخته و ريز خرد شده ٤ عدد متوسط
سينه مرغ پخته شده نصف سينه
خيار شور ريز خرد شده. ٢٥٠ گرم
نخود فرنگى پخته. ١٥٠ گرم
تخم مرغ آب پز رنده شده ٣ عدد
سس مايونز ٢ پيمانه
جعفرى ٣٠٠ گرم
هويج رنده شده ٢ عدد متوسط
طرز تهيه:
سيب زمينى، خيارشور، تخم مرغ، نخود فرنگى، هويج و سينه مرغ را با هم مخلوط كرده و نيمى از سس مايونز را به آن اضافه كنيد . ١/٣ از جعفرى را نيز خرد كرده و با سالاد مخلوط كنيد و بقيه را براى تزئين كنار بگذاريد .
سالاد را در يخچال گذاشته و نان شارلوت را به اين ترتيب آماده كنيد.
٣ عدد نان باگت فرانسوى را از طول برش بزنيد و با وردنه روى قسمت خميرى نان بكشيد تا نان مانند نان رولت باز شود ، سپس سس مايونز را روى سطح نان ماليده و نان را رول كنيد ( ميتوانيد با مقدارى آب لبو يا رنگ مجاز خوراكى سس را رنگى كنيد) رولها را داخل سلفون محكم بپيچيد و چند ساعت در يخچال قرار دهيد بعد آنها را مانند رولت برش بزنيد .
داخل كاسه بزرگى را سلفون بيندازيد و يك رديف از رولتها را كف و ديواره كاسه بچينيد و داخل آنرا با سالاد الويه پر كنيد و در انتها يك رديف از رولت روى سالاد بچينيد و روى ظرف را با سلفون بپوشانيد .
ظرف را در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد سپس پوشش روى ظرف را برداشته و شارلوت را در ظرف سرو برگردانيد و سلفون روى آنرا را نيز جدا كرده با جعفرى تزئين كنيد .