سالاد با سیب زمینی
مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر:
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد متوسط
خیارشور نگینی خرد شده نصف لیوان
شوید تازه ریز خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
پیازچه ریز خرد شده ۵ عدد
مایونز ۳ قاشق غذاخوری سر پُر
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید، سپس پوست آن ها را جدا کرده و اجازه دهید هم دمای محیط شوند. فلفل دلمه ای و خیارشور را هم نگینی ریز خرد کنید،تخم مرغ ها را هم آبپز کنید و پوستشان را جدا کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند. سیب زمینی و تخم مرغ را به قطعات نگینی درشت خرد کنید. سیب زمینی خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید، مقداری نمک، آب لیمو و روغن زیتون را اضافه کنید و به آرامی زیر و رو کنید تا سیب زمینی طعم بگیرد.
مایونز، خامه، سس خردل، شوید ریز شده، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را در کاسه دیگری مخلوط کنید تا یکدست شود سپس همه سبزیجات خرد شده و سس را روی سیب زمینی بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند. سالاد را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس از آن بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل و کمی مایونز اضافه کنید. این سالاد ساده را در کنار برگ های کاهو سرو کنید.
پیشنهاد:سبزیجات استفاده شده در این سالاد را طبق ذائقه خانواده خود تغییر دهید یا هر کدام را دوست ندارید حذف کنید، ولی پیشنهاد میکنم بار اول طبق دستور عمل کنید چون ترکیب این مواد طعم دلپذیری با هم دارند