طرز تهیه سالاد خوشمزه برای مهمانی
طرز تهیه سالاد شوبا
سالاد روسی شوبا که به نام «شاه ماهی زیر کت خز» هم شناخته می شود از غذاها و سالادهای معروف روسیه است که در ادامه طرز تهیه این سالاد خوشمزه را با هم میبینیم :
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم ماهی قباد دودی یا سالمون دودی
3 عدد سیب زمینی کوچک
1 عدد پیاز کوچک ( خُرد شده )
3 عدد چغندر متوسط
3 عدد هویج متوسط
1 فنجان سس مایونز
طرز تهیه :
چغندرها را به مدت 45 دقیقه بجوشانید
در یک قابلمه جداگانه ، سیب زمینی و هویج را به مدت 25 دقیقه بجوشانید
تمام مواد را از آب جوش خارج کرده و بگذارید خنک شوند.
روش دیگر برای پخت مواد تشکیل دهنده ، پخت آنها در فر است.
برای اینکار چغندر ، هویج و سیب زمینی را درون فویل بپیچید و آنها را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30- 45 دقیقه بپزید
با این روش هویج و سیب زمینی زودتر پخته می شوند ، در این زمان باید با استفاده از یک چنگال میزان پخت را بررسی کنید تا کاملا پخته شوند.
چغندر . سیب زمینی و هویج ها را در ظرف های جداگانه رنده کنید .
ماهی و پیازها را خُرد کنید .
برای چیدمان این سالاد به صورت لایه ای بهتر است از یک قالب کمربندی استفاده کنید .
ابتدا سیب زمینی رنده شده را داخل قالب ریخته سپس پیاز و ماهی را روی آن بریزید .
هویج . مایونز و چغندر را به همین ترتیب روی مواد بریزید .
نکته : در این مدل سالاد ترتیب ریختن مواد روی هم بسیار مهم است و این ترتیب باعث میشود لایه ها خیلی بهتر روی هم قرار بگیرند و ماهی کاملا مزه دار شود .
در اخر یک لایه ی نازک مایونز روی چغندر بریزید .
قالب را به مدت 6 ساعت درون یخچال بگذارید .
بعد از 6 ساعت سالاد را از یخچال بیرون اورده کمربندِ قالب را باز کنید و سالاد را با شوید تزئین کنید .
نوش جان