طرز تهیه سالاد تن ماهی مکزیکی
مواد اولیه :
1 فنجان کنسور ذرت
1 لیوان لوبیا قرمز پخته شده
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز و زرد کوچک
1 عدد آووکادو
یک چهارم پیاز قرمز
1 عدد کاهو
400 گرم تن ماهی
یک دوم لیوان سس ماست
1 قاشق غذاخوری ادویه تاکو
ادویه تاکو به صورت آماده در فروشگاهها به فروش میرود اما در صورتیکه نتوانستید آنرا در بازار تهیه کنید با مخلوط مواد زیر میتوانید این ادویه ی مکزیکی را در منزل تهیه کنید :
طرز تهیه ادویه تاکو :
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند
یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک
یک دوم قاشق چایخوری پودر آویشن
یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا
یک و یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده
طرز تهیه سالاد :
همه ی سبزیجات را خُرد کنید .
روغنِ تن ماهی را بگیرید و تن ماهی را هم خُرد کنید .
همه ی مواد را با هم مخلوط کرده سپس سس را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید .
در صورت دلخواه میتوانید موقع سرو کمی چیپس به این سالاد اضافه کنید .
نوش جان