خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۹/۴/۲۹
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد قارچ و کدو سبز کبابی

     

    مواد اولیه :

    2  عدد کدو سبز

      1عدد قارچ تازه

      1عدد گوجه فرنگی

    3  حبه سیر رنده شده

    200 گرم   پنیر بز

    نمک : به مقدار لازم

    روغن : برای کبابی کردن

        

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

     

    طرز تهیه :

    کدو سبز را به صورت حلقه ای خرد کنید.

    روی کدو سبزها نمک ریخته و اجازه دهید نمک در حدود 15 دقیقه روی کدوها بنشیند .

    با این کار از شر مایعات اضافی کدو خلاص می شوید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    فر را با دمای 235 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    سبزیجات باید در دمای بالا کبابی شوند تا ترد بودن و حالت کاراملی خود را حفظ کنند. اگر دمای فر کم باشد، سبزیجات بیش از اندازه پخته می شوند و دیگر به آن رنگ طلایی و برشته دلخواه نمی رسند.

    کدو و قارچهای خرد شده را داخل سینی فر قرار داده و روی آنها را روغن , نمک و سیر رنده شده بریزید تا مزه دار شوند سپس آنها را داخل فر کبابی کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    بگذارید سبزیجات کبابی شده تا دمای اتاق خنک شوند.

    سالاد را به شکل تصویر زیر تزئین کرده و روی آنها را پنیر بز بریزید .

    این سالاد نیازی به سس ندارد و ترجیحا به صورت گرم سرو میشود .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۹/۴/۱۳۹۹   ۱۰:۳۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان