طرز تهیه سالاد قارچ و کدو سبز کبابی
مواد اولیه :
2 عدد کدو سبز
1عدد قارچ تازه
1عدد گوجه فرنگی
3 حبه سیر رنده شده
200 گرم پنیر بز
نمک : به مقدار لازم
روغن : برای کبابی کردن
طرز تهیه :
کدو سبز را به صورت حلقه ای خرد کنید.
روی کدو سبزها نمک ریخته و اجازه دهید نمک در حدود 15 دقیقه روی کدوها بنشیند .
با این کار از شر مایعات اضافی کدو خلاص می شوید.
فر را با دمای 235 درجه سانتی گراد گرم کنید.
سبزیجات باید در دمای بالا کبابی شوند تا ترد بودن و حالت کاراملی خود را حفظ کنند. اگر دمای فر کم باشد، سبزیجات بیش از اندازه پخته می شوند و دیگر به آن رنگ طلایی و برشته دلخواه نمی رسند.
کدو و قارچهای خرد شده را داخل سینی فر قرار داده و روی آنها را روغن , نمک و سیر رنده شده بریزید تا مزه دار شوند سپس آنها را داخل فر کبابی کنید.
بگذارید سبزیجات کبابی شده تا دمای اتاق خنک شوند.
سالاد را به شکل تصویر زیر تزئین کرده و روی آنها را پنیر بز بریزید .
این سالاد نیازی به سس ندارد و ترجیحا به صورت گرم سرو میشود .
نوش جان