جواهر سالاد
یکی از سالادهای محبوب من. با سوس فوقالعاده خوشمزه.
این سالاد را در یک رستوران معروف اینجا خوردم. تقریبا اگر ۱۰ بار اونجا رفتم ۸ بارش رو از این سالاد سفارش دادم. البته به عنوان غذا.
هیچوقت فکر نمیکردم بتونم درستش کنم. تا این که امروز انقلابی عمل کردم و با ترکیبتی که به وضوح در این سالاد دیده میشد و مزه ی که توی ذهنم بود تونستم این سالاد رو درست کنم.
فکر کنم این سالاد به احتمال زیاد ریشه هاوأیی داره. اون هم به خاطره چند تا از ترکیب هائی که در آن استفاده شده.
خوب حالا بریم سراغ روش تهیه این سالاد.
مواد لازم برای ۲ نفر:
حدوداً ۳ پیمانه مخلوطی از کاهو، فلفل دلمه زرد، سبز، قرمز، خیار، پیازچه، پیاز قرمز. همه خورد شده به اندازههای دلخواه
لوبیا سبز نیم پز ۱/۲ پیمانه
هویج رنده شده ۱ پیمانه
نصف میوه منگو تازه خورد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم.
تمام مواد فوق را در کاسه ی مخلوط کرده و کنار میگذاریم
برای درسینگ یا سس سالاد:
سرکه بالسامیک نیم پیمانه
سرکه برنج ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
روغن کنجد ۱ ق چ
برای گارنیش کردن:
مقداری تخم کنجد و خشخاش
در صورت دستری مقداری بادام ماکادمییا خورد شده
اگ رول رپ پهن بزرگ ۴ عدد. اینها همون خمیرهای نازکی هستن که با آن اگ رول یا سمبوسه درست میکنند.
در ماهیتابه ی مقداری روغن داغ کرده و دو طرف خمیرها را سرخ میکنیم تا طلایی شوند.
موقع سرو کردن سالاد:
سبزیجات سالاد را با درسینگ هم زده و مقداری از آن را وسط بشقاب کشیده سپس یکی از اگ رولهای سرخشده را روی آن گذاشته و مقداری کنجد و خشخاش روی آن پاشیده. به همین روش یک طبقه ی دیگه نیز روی سالاد تکرار کنید و در آخر با مقداری هویج رنده شده و بادام مکادمییا گارنیش کنید.
این سالاد معمولان با مرغ سرو میشه. در صورت دلخواه میتونید مقداری فیله مرغ پخته مقداری ریش ریش کرده و سرد به آن اضافه کنید.