خانه
710

دستور پخت آش اوماج ساده تبریز با عدس و اوماج

  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۷/۱۰/۷
    avatar
    کاربر جديد|10 |76 پست
    آش اوماج ، طرز تهیه آش اوماج خوشمزه ، آش اوماج ساده تبریز ، ، تهران ، نیشاپور ، قم و اصفهان ، مواد لازم آش اوماج برای سرماخوردگی ، ash omach
    دستور پخت آش اوماج ساده تبریز با عدس و اوماج
    مواد لازم آش اوماج 4 نفر
    عدس یک لیوان
    پیاز 4 عدد متوسط
    سبزی آش نیم کیلو (تره ، ریحان ، مرزه)
    آرد یک لیوان
    اوماج نصف لیوان
    آب قلم یا آب مرغ ۳ لیوان
    روغن یا کره به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    مراحل تهیه اوماج

    1. ابتدا باید اوماج را دست کنیم برای این کار آرد را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه و نوک قاشق مرباخوری نمک مخلوط می کنیم و بعدش نصف استکان آب اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. توجه کنید خمیر اوماج نباید زیادی شل باشد پس اگر دیدید خمیرتان شل است مقداری آرد اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

    2. بعد از آماده کردن خمیر حالا باید از خمیر کوفته های قلقلی درست کنیم برای این کار به اندازه یک عدس از خمیر برمی داریم و با دست مون کوفته های قلقلی ریز به اندازه عدس درست می کنیم و کوفته های درست شده را روی سینی می چنیم و جلوی بخاری یا هوای آزاد قرار می دهیم تا خشک شوند.

    مراحل تهیه آش اوماج

    1. عدس را از دو ساعت قبل خیس می کنیم تا هم نفخ عدس از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برای شروع عدس ها را در یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پخت آب عدس را با استفاده از یک صافی جدا می کنیم و دور می ریزیم. چون عدس موقع پخت بوی ناخوشایندی می دهد و من دوست ندارم این آب را به آش اضافه کنم.

    2. در ادامه پیازها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفتیم به همراه کمی روغن سرخ می کنیم. اکثر افراد پیاز آش اوماج را به صورت خیلی درشت خرد می کنند ولی من همیشه دوست دارم ریز خرد کنم. بعد از اینکه پیازها سرخ شد کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

    3. در این مرحله آب قلم یا آب مرغ را به همراه عدس نیم پز شده و سبزی خرد شده به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و اگر احساس کردید آب آش کم است می توانید مقداری آب جوش هم اضافه کنید. پس از اینکه آب داخل قابله جوشید حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا عدس و سبزی آش با حرارت ملایم به خوبی بپزند.

    4. بعد از اینکه عدس و سبزی آش به خوبی پخت اوماج را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعدش نمک آش را اندازه می گیرم و فلفل هم اضافه می کنیم. توحه کنید این آش بخاطر تندی که دارد خیلی محبوب است. من خودم نصف قاشق غذاخوری فلفل ریختم و شما هم به اندازه ای که دوست داشتید قلفل اضافه کنید.

    5. در 10 دقیقه آخر پخت برای اینکه آش اوماج غلیظ تر شود دو قاشق غذاخوری آرد را داخل یک لیوان آب لرم حل می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا آش با حرارت ملایم به خوبی بپزد و جا بیفتد. بعد از پختن کامل آش آن را در ظرف سرو می کشیم و با پیازداغ تزیین می کنیم. امیدوارم از خوردن این آش اوماج خوشمزه لذت ببرید.

    نکات پخت آش اوماج

    سبزی آش

    سبزی آش اوماج شامل تره ، ریحان و مرزه است و نسبت آن ها به این صورت است : تره و ریحان باید به اندازه مساوی باشد ولی مرزه باید نصف آن ها باشد تا مزه آش تلخ نشود.

    ویرایش شده توسط فرزانه امیری در تاریخ ۷/۱۰/۱۳۹۷   ۱۴:۵۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان