۲۱:۲۷ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
ممنون از مطلبتون ولی یک نکته و اون اینکه ماهی های گوشتی و درشت رو برای قلیه استفاده میکنن سنگسر هامور شوریده بافت خیلی لطیفی داره و برای خورشت مناسب نیست
و نکته بعدی اینکه تمر هندی باید رنگش تیره باشه و یه نکته برای خوش مزه شده اینکه پیاز وسیر رو که تفت دادیم سبزی رو اضافه میکنیم گشنیز زود سرخ میشه هنگامی که سبزی تقریبا تفت خورد 1عدد گوجه رو رنده و به سبزی اضافه میکنیم بعدم ماهی رو روی سبزی می چینیم وقتی یک طرف ماهی تفت خورد با احتیاط ماهی ها رو بر میگردونیم تا طرف دیگه هم تفت بخوره بعد تمر حل شده رو از کنار ظرف اروم اضافه میکنیم زیاد
سعی کنید زیاد اب نریزید چون زمان پخت ماهی خیلی کمه و بگذارید حسابی جا بیوفته
بجای ماهی از میگو هم میشه استفاده کرد