خانه
757

طرز تهیه قلیه ماهی

  • ۲۱:۲۷   ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ممنون از مطلبتون ولی یک نکته و اون اینکه ماهی های گوشتی و درشت رو برای قلیه استفاده میکنن سنگسر هامور شوریده بافت خیلی لطیفی داره و برای خورشت مناسب نیست
    و نکته بعدی اینکه تمر هندی باید رنگش تیره باشه و یه نکته برای خوش مزه شده اینکه پیاز وسیر رو که تفت دادیم سبزی رو اضافه میکنیم گشنیز زود سرخ میشه هنگامی که سبزی تقریبا تفت خورد 1عدد گوجه رو رنده و به سبزی اضافه میکنیم بعدم ماهی رو روی سبزی می چینیم وقتی یک طرف ماهی تفت خورد با احتیاط ماهی ها رو بر میگردونیم تا طرف دیگه هم تفت بخوره بعد تمر حل شده رو از کنار ظرف اروم اضافه میکنیم زیاد
    سعی کنید زیاد اب نریزید چون زمان پخت ماهی خیلی کمه و بگذارید حسابی جا بیوفته
    بجای ماهی از میگو هم میشه استفاده کرد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان