خانه
584

طرز تهیه املت فرانسوی

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۷/۱۱/۶
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه املت فرانسوی

    طرز تهیه املت فرانسوی با سوسیس , دستور پخت املت فرانسوی خوشمزه , omlet faransavi , hlgj tvhks,d

    املت فرانسوی

    املت فرانسوی یکی از انواع املت های خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. این املت خوشمزه به دلیل طعم و ظاهر خوبش در سرا تا سر جهان فراگیر شده است.

    با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر املت فرانسوی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری املت فرانسوی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی املت فرانسوی با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم املت فرانسوی

    • قارچ ۲ عدد
    • تخم مرغ ۶ عدد
    • گوجه فرنگی ۲ عدد
    • فلفل دلمه ای ۱ عدد
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه املت فرانسوی

    ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس روی تخته به صورت حلقه ای برش می دهیم فقط دقت کنید خیلی حلقه ها باریک نباشند تا در زمان تفت دادن له شوند. در ادامه فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و حلقه ای خرد می کنیم.

    قارج ها را نیز با یک دستمال تمیز می کنیم اگر پوست آن زخیم بود می گیریزم و آبکش می کنیم و به صورت ورقه ورقه خرد میکنیم.در تابه ای کمی روغن می ریریزیم و قارچ ها را در ان تفت می دهیم و سپس فلفل دلمه ای و در آخر گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم

    و تفت می دهیم ذکر این نکته مهم است که نباید بگذاریم قارچ ها آنقدر تفت بخورند که ظاهرشان خراب شود همین که کمی نرم و سرخ شوند کفایت می کند. مواد سرخ شده را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. در پیاله ای ابتدا هر یک عدد تخم مرغ را می شکنیم

    اگر سالم بود در کاسه ای می ریزیم و همگی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند سپس نمک ، فلفل سیاه روی آن ها می پاشیم. در تاب های بزرگ (ترجیحا نچسب باشد) روغن می ریزیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و سپس تخم مرغ ها را در روغن می ریزیم

    و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تخم مرغ ها به صورت یکدست پخته شوند. سپس موادی که کنار گذاشته بودیم را(گوجه فرنگی،قارچ،فلفل دلمه ای تفت داده شده)را روی نصف دایره تخم مرغ داخل تابه می ریزیم

    و نصف دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گردانیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۲ دقیقه دیگر آماده شود. شما می توانید در داخل مواد وسط املت از کالباس و سوسیس نیز استفاده کنید.املت فرانسوی آماده شده را در بشقاب بکشید و با نان تازه سرو کنید.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان