خانه
589

طرز تهیه قلیه میگو

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۷/۱۱/۷
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه قلیه میگو

    قلیه میگو آبادانی , طرز تهیه قلیه میگو بار رب انار , دستور پخت قلیه میگو , ghaliyeh meygoo , rgdi ld',

    قلیه میگو

    قلیه میگو یکی ز غذاهای خوشمزه و پر طرفدار کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های جنوب کشورمان می باشد. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد و در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم قلیه میگو

    • سیر ۵ عدد
    • میگو ۶۰۰ گرم
    • شنبلیله ۵۰ گرم
    • گشنیز ۴۰۰ گرم
    • تمبرهندی ۱ لیوان
    • پیاز متوسط ۲ عدد
    • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
    • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه قلیه میگو

    ابتدا گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و سبزی ها خشک شوند و سپس روی تخته ریز ساطوری می کنیم و کنار می گذاریم. ۱عدد ا پیاز ها را با سیر ها پوست می گیریم و می شوییم و به صورت ریزی نگینی خرد می کنیم.

    در قابلمه ای که قلیه را می خواهیم درست کنیم مقداری روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیاز و سیرها را در آن تفت می دهیم و کمی نمک و زردچوبه نیز روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم تا کمی طلایی شوند سپس گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را اضافه می کنیم

    و تفت می دهیم تا رنگ سبزی ها کاملا تیره و آب آن ها تبخیر شود. رب گوجه فرنگی و تمبر هندی صاف شده را نیز به مواد قلیه اضافه می کنیم و مواد را مجددا مخلوط می کنیم. ۳ الی ۴ لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و بعد نمک، فلفل به میزانی که تمایل داریم داخل قلیه می ریزیم.

    نمک را بعد از ریختن تمبر هندی اضافه می کنیم چون خود آن نمک دارد و شاید از نظر شما نمک نیاز نباشد به آن اضافه کنید. پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم

    و پیاز ها را داخل آن می ریزیم وتفت می دهیم و کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم و میگوهای از قبل پاک شده و شسته شده را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم تا سرخ شوند و به مواد قلیه میگوها را اضافه می کنیم

    و حرارت را کم می کنیم تا قلیه میگو جا بیافتد و آب اضافی ان تبخیر شود. در آخر طعم غذا را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل داشت ، مجددا کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و خورش قلیه میگو آماده شده را با پلو سرو می کنیم. نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان