خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۳/۷/۱۰
    avatar
    کاربر فعال|1186 |554 پست


    خمیر معرکه:







    مواد لازم:



    آرد 500 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر گرم 250 میلی لیتر

    روغن مایع 6 قاشق غذاخوری

    مایع خمیر یک پاکت ( 11 گرمی )


    نمک یک قاشق چایخوری

    شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )



    طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایع خمیر را اضافه کنید.آرد را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد ( به اصطلاح مایع از آرد سیر شد ) و نیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.






    برای درست کردن نان به این شکل خمیر به هر اندازه خواستیم برش میزنیم با وردنه باز می کنیم من برای وسطش از کرم ارده استفاده کردم ولی میشه از مربای که اب نداشته باشه یا مخلوط شکر دارچین و گردو ،شکلات صبحانه و...... استفاده کرد.مقداری از مواد را وسط خمیر گذاشتم خمیر جمع کردم و تو دست گرد کردم و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت استراحت دادم. بعد کف قالب چرب کردم با برس مقداری روغن به کف خمیر کشیدم تو قالب چیدم و در اخر روی ان روغن کشیدم.میشه برای این که روی خمیر طلایی باشه از مخلوط زده تخم مرغ با شیر استفاده کرد .من تو این دستور مقدار شکر بیشتر از 2 قاشق ریختم که خمیر شیرین تر باشه


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان