خوب منم یه چیزی بگم لال از دنیا نر
م
برای شیرینی باید از آرد سفید مخصوص قنادی یا همون آرد سه صفر استفاده کرد اما در مورد حلوا ... من خودم همیشه حلوا رو با آرد سنگک درست میکنم ...
برای اینکه حلوا نرم باشه و تو دهن به اصطلاح اب شه باید آرد رو الک کرد ...
من آرد رو تفت میدم تا خامی آرد گرفته بشه و به رنگ دلخواهم برسه .. بعد قبل از اضافه کردن روغن به آرد ، اون رو سه بار الک میکنم تا از هم جدا بشه و حلوا پوک تر بشه .. بعد بهش روغن رو میزنم و در آخر هم شربتش رو میزنم .. باور کنین این الک ارد قبل از ریختن روغن خیلی تو کیفیتش تاثیر داره