خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۳/۷/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خوب منم یه چیزی بگم لال از دنیا نرم

    برای شیرینی باید از آرد سفید مخصوص قنادی یا همون آرد سه صفر استفاده کرد اما در مورد حلوا ... من خودم همیشه حلوا رو با آرد سنگک درست میکنم ...

    برای اینکه حلوا نرم باشه و تو دهن به اصطلاح اب شه باید آرد رو الک کرد ...

    من آرد رو تفت میدم تا خامی آرد گرفته بشه و به رنگ دلخواهم برسه .. بعد قبل از اضافه کردن روغن به آرد ، اون رو سه بار الک میکنم تا از هم جدا بشه و حلوا پوک تر بشه .. بعد بهش روغن رو میزنم و در آخر هم شربتش رو میزنم .. باور کنین این الک ارد قبل از ریختن روغن خیلی تو کیفیتش تاثیر داره
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان