۱۲:۳۴ ۱۳۹۳/۹/۳
سلام دوست جونا از کمکتون ممنونم ولی من دیشب مهمون داشتم تولد دخترم بود که متاسفانه عکس از غذاها کیکم ندارم ولی مرغ رو ازمطبخ خاله خانم یاد گرفتم درست کردم عالی شد اینم طرز تهیش
اول از همه مرغومیشوریم بعد یه ربع تو آب نسبتا گرم میزاریم تا خونابه های تو شکمش در بیاد میزاریم تا خوب خشک بشه بعد از اون تمام سطح مرغ و تو شکمش رو نمک میزنیم و ماساژ میدیم
ح الا یکم جوز هندی و پودر سیر،فلفل قرمزو تخم گشنیز رو باهم مخلوط میکنیم و یه استکان زعفرون و یه استکان آبلیمو بهش اضافه میکنیم و مرغ رو خوب باهاش مزه دار میکنین ده دقیقه میزاریم داخل یخچال بعد درش میاریم خوب خشک میکنیم
حالا تو شکمش یه دونه گوجه و یه فلفل دلمه سبز و چندتا سیر رو درشت خرد میکنیم و میریزیم و بعد شکم مرغ رو میدوزیم و پاهاش رو جمع میکنیم و میبندیم انتهای پاهاش هم یکم فویل میبنیدم تانسوزه بعد به سیخ میکشیم و به ازای هر یک کیلو مرغ یک ساعت میزاریم تو فر بپزه