خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۰۴:۱۲   ۱۳۹۳/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    برای خمیر این نون خوشگل من از خمیر پیتزا استفاده کردم 

    برای خمیر پیتزا هم دویست و پنجاه گرم آرد رو با یه قاشق چایخوری نمک مخلوط میکنین ... اگه مایه خمیرتون فوری هست مستقیم به آرد اضافه کنین اما اگر فوری نیست ده گرم مایه خمیر رو که یه قاشق سوپخوری میشه رو به نصف لیوان آب ولرم که بهش یه قاشق مربا وری شکر زدین اضافه کنین و درش رو ببندین و بذارین پف کنه و ور بیاد .... اگر مایه خمیر فوریتون رو به آرد اضافه کردین باید آب و شکر رو به آرد اضافه کنین .. بعد ده قاشق روغن مایع رو اضافه کنین و دوباره یک سوم لیوان آب بریزین ..خمیر شل هست باید بحدی آرد بزنین که خمیر به دست نچسبه ..وقتی نچسبید پنج دقیقه ورزش میدیم یا 50 بار توی کاسه میکوبیم و میذاریم یکی دو ساعت استراحت کنه وقتی استراحت تموم شد حالا اینطوری ادامه میدیم

    نون من اندازه پیش دستی هست ..من خمیر رو دو قسمت کردم و هر قسمت رو چهار قسمت کردم و بازش کردم و با پیش دستی فرم دایره رو در آوردم . و رو کاغذ روغنی تو سینی فر گذاشتممن و آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان