خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۲/۳/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    پیتزا مخصوص
    برای این پیتزا همونطوری که میبینید نیاز به خمیر پیتزا داریم نه این نون های پیتزای آماده , یعنی خمیری که خودتون بازش کنید و سایزش دست خودتون باشه
    برای سس : ابتدا یک حبه سیر و در روغن زیتون تفت میدیم فقط در حد تفت خوردن و بهش رب گوجه و سس چاب اضافه میکنیم وقتی همه با هم تفت خورد یه مقدار آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم که بجوشه و مثل سس بشه
    ظرف و یکم چرب میکنیم و خمیری که به اندازه ظرف باز کردیم و میذاریم تو ظرف بعد یه دایره با قطر کمتر وسط خمیر میکشیم به طوری که خمیر خط بیوفته ولی برش نخوره میتونید از یه ظرف کوچکتر از ظرف اصلی و انتهای قاشق برای خط انداختن استفاده کنید بعد برش های اصلی خمیر و با چاقو اضافه میکنیم منظور همون قسمتهایی که بر میگرده رو پیتزا , اول یه به علاوه و دوباره وسط هر برش یه برش دیگه یعنی 8 تکه
    بعد قسمتهای بیرونی خمیر که برش نخورده سس میزنیم و یه لایه نازک پنیر رنده شده میریزیم موادمو نو میچینیم به ترتیب یه ورق سوسیس یه برش فلفل دلمه ای حلقه ای و یه برش گوجه فرنگی حلقه ای کنار هم... و روی مواد پنیر پیتزا
    برای تزیین کالباس رول شده به شکل گل
    دمای فر 180 درجه نیم ساعت و 10 دقیقه هم در آخر گریل البته دمای فرها متفاوته ممکنه برای شما زمان بیشتری نیاز باشه چون دمای فر من بالاست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان