۱۰:۵۲ ۱۳۹۲/۳/۲۷
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
مواد لازم کیک فنجانی: آرد ۸قاشق غذاخوری-شکر۶قاشق غذاخوری-شیر ۱۰قاشق غذاخوری-روغن ۶قاشق غذاخوری-بکینگ پودر۱قاشق غذاخوری-وانیل نصف قاشق چای خوری-تخم مرغ ۲عدد-پودر کاکائو ۳قاشق غذاخوری..
روش پخت:اول آرد وپودر شکر ووانیل و بکینگ پودر وپودر کاکائوباهم مخلوط کنید بعد روغن وشیر تخم مرغ رو هم اضافه کنید وباقاشق هم بزنید..داخل ۴ تا فنجون مواد رو بریزید وفنجون هارو داخل قابلمه بچینید وقابلمه رو به اندازه ای که نصف لیوان هاتون داخل باشه آب کنید و زیرشعله رو خیلی کم کنید وبذارید که اب آروم آروم بجوش بیاد...درضمن تا بجوش اومدن آب در قابلمه رو نذارید..وقتی آب به جوش اومد ومواد داخل لیوان یه خورده پف کرد در قابلمه دم کن بذارید وبه مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدید دم بکشه وبپزه، بعد که کیک ها پخت و زیر قابلمه رو خاموش کردید ۱۰ دقیقه در قابلمه رو برندارید وبعد از ۱۰دقیقه لیوان ها رو از داخل قابلمه در بیارید تاحسابی خنک بشه وکیک راحت از توی فنجان ها در بیاد.در آخر هم تزئینش کنید..
من وانیلی درست کردم و روش دارچین زدم