خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۲/۳/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    بچه ها از خود تعریف نباشه این جوجه چینی محشره
    من یه دستور من درآوردی دارم که برگرفته از چندین دستور جوجه چینی هست و خیلی طعم و پف خوبی داره البته بدون استفاده از جوش شیرین که تو رستورانها استفاده میکنند
    با این دستوری که براتون میذارم جوجه چینی و خودتون تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید راستی جوجه چینی من تو مسابقه آشپزی اول شد

    تخم مرغ 1 عدد

    مائ شعیر یک دوم پیمانه

    شیر یک چهارم پیمانه

    بکینگ پودر یک دوم قاشق چ

    روغن زیتون یک تا دوقاشق غ

    زعفران و نمک وفلفل به مقدار لازم

    آرد



    زرده تخم مرغ و با مواد دیگه مخلوط کرده و. کم کم آرد و اضافه میکنیم تا به غلظت ماست برسه

    سفیده رو جدا انقدر میزنیم با همزن تا سفت و سفید بشه و از ظرف نریزه

    بعد آروم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست بشه



    وقتی فیله مرغ و تو روغن میذاریم روغن باید داغ داغ باشه

    بعد حرارت و کم میکنیم تا مغز پخت شن
    (بهتره هر فیله مرغ دو یا سه قسمت شه تا نازک تر باشه)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان