ASEMAN :
#قرمزه نخودچی
این غذای ساده و خوشمزه جز غذاهای سنتی اصفهان هست.
گوشت چرخ کرده که در حدود 150 گرم هست رو با یک عدد پیاز رنده شده، یک پیمانه آرد نخودچی، کمی نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق مرباخوری نعنا خشک مخلوط میکنیم و یک لیوان آب رو کم کم بهش اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه، بعد از گوشت به اندازه گردو برمیداریم و گرد میکنیم و داخل یک سینی میچینیم.
داخل قابلمه یک عدد پیاز رو خرد کرده با کمی روغن تفت میدیم، نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد یک قاشق مرباخوری نعنا خشک اضافه میکنیم همزده، چهار لیوان آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی مواد بجوشند، بعد گوشت قلقلی هارو به این سس اضافه کرده، چند دقیقه ای با شعله زیاد و بدون در بجوشند بعد درب قابلمه رو گذاشته و نیم ساعت با حرارت ملایم تا مغز پخت بشن و بعد از آماده شدن با نان وترشی نوش جان میکنیم.
عه وا گفتم اسمش به غذاي اصفهاني ها ميخوره