خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۵/۴/۲۴
    avatar
    کاربر جديد|47 |88 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    بفرمایید سحر جان اینم دستور اِردَک، خیلی راحت هست  


    اول خمیر مایه رو آماده میکنیم (یک قاشق چ شکر داخل نصف لیوان آب ولرم یک ق چ خمیر مایه، 5دقیقه جای گرم)
    یک لیوان شیر، یک لیوان شکر، کمی زردچوبه و کمی زعفران آب شده داخل کاسه میریزیم، کاملا هم میزنیم و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و دیگه هم نمیزنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه، بعد یک ظرف پیرکس رو کمی با دستمال چرب میکنیم و بعد خمیر رو داخلش میگزاریم روش رو با نایلون میپوشنیم و برای مدت یک تا یک ساعت و نیم در جای گرم قرار میدیم.
    بعد از این مدت ازخمیر به اندازه چونه های کوچیک برمیداریم با وردنه به شکل دایره باز میکنیم و با چاقو دوتا برش میدیم و چهارتا تکه میشه، و در نهایت در روغن داغ سرخ میکنیم. من در آخر کمی پودر و دارچین روی نونها الک کردم.

    زیباکده

    ممنون اسمان خانوم8

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان