خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۵/۴/۲۹
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #کیک_ژنواز
    (کیک بدون بیکینگ پودر و شیر)
    این کیک جزکیکهای پایه هست و در کشور فرانسه بجای کیک اسفنجی از این کیک استفاده میشه.
    5عدد تخم مرغ رو با 1/2پ و2ق غ شکر مخلوط میکنیم. در قابلمه ایی آب میریزیم تا بجوش بیاد. ظرف حاوی تخم مرغ و شکر رو بر روی قابلمه در حال جوش میگذاریم. و شروع به همزدن میکنیم تا حدی که تخم مرغ ها گرم بشن و شکر حل بشه بعد از چند دقیقه که تست کردیم و دیدیم شکر بین دو انگشت حس نمیشه، کاسه حاوی تخم مرغ رو زیر همزن قرار میدیم و دور بالا هم میزنیم تا جایی که حجمش 4برابر بشه.
    6ق س کره آب شده باضافه ا ق چ وانیل رو در ظرفی میریزیم و یک پیمانه از تخم مرغ همزده شده رو به اون اضافه میکنیم، هم میزنیم و کنار میگذاریم.
    2/3پ آردقنادی و1/2 پ نشاسته ذرت رو روی تخم مرغ همزده الک میکنیم و به آرامی فولد میکنیم و در آخر کره و تخم مرغ همزده رو اضافه میکنیم. بعد از فولد کردن در قالب چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180به مدت 30 دقیقه میگذاریم.
    این کیک بافت فوق‌العاده سبک و اسفنجی داره و مناسب برای خامه کشی هست.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان