۰۹:۵۰ ۱۳۹۵/۴/۲۹
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
#کیک_ژنواز
(کیک بدون بیکینگ پودر و شیر)
این کیک جزکیکهای پایه هست و در کشور فرانسه بجای کیک اسفنجی از این کیک استفاده میشه.
5عدد تخم مرغ رو با 1/2پ و2ق غ شکر مخلوط میکنیم. در قابلمه ایی آب میریزیم تا بجوش بیاد. ظرف حاوی تخم مرغ و شکر رو بر روی قابلمه در حال جوش میگذاریم. و شروع به همزدن میکنیم تا حدی که تخم مرغ ها گرم بشن و شکر حل بشه بعد از چند دقیقه که تست کردیم و دیدیم شکر بین دو انگشت حس نمیشه، کاسه حاوی تخم مرغ رو زیر همزن قرار میدیم و دور بالا هم میزنیم تا جایی که حجمش 4برابر بشه.
6ق س کره آب شده باضافه ا ق چ وانیل رو در ظرفی میریزیم و یک پیمانه از تخم مرغ همزده شده رو به اون اضافه میکنیم، هم میزنیم و کنار میگذاریم.
2/3پ آردقنادی و1/2 پ نشاسته ذرت رو روی تخم مرغ همزده الک میکنیم و به آرامی فولد میکنیم و در آخر کره و تخم مرغ همزده رو اضافه میکنیم. بعد از فولد کردن در قالب چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180به مدت 30 دقیقه میگذاریم.
این کیک بافت فوقالعاده سبک و اسفنجی داره و مناسب برای خامه کشی هست.