mona mona :
براوني همون كيك خيس هستش كه بخاطر رنگ قهوه اي تيره كه داره اسمش رو گذاشتن براوني
ولي اگر بخواين تاريخچه اون رو بدونيد آقا بهزاد بر ميگرده به اواخر قرن 19
نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانمهای شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.اگر براوني بدون شكلات و با شكر قهوه اي درست شه اسمش ميشه بلاندي.
آهاان مرسی
پس اصل این خیس بودنش هست که بهش میگم براونی؟ خیس بودنش از همین شکلات مایعی هست که آخر سر میریزن روش یا دلیل دیگه ای هم داره؟