۱۲:۲۳ ۱۳۹۵/۸/۹
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
#مافین_اسفناجی_پنیری
مواد لازم :
اسفناج تازه یا فریزی ۱۰۰گرم
پنیر فتا ۷۵ گرم
پنیر چدار رنده شده ۱۰۰گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
آرد ۲۵۰گرم یا ۲ فنجان
نمک ۲ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن زیتون ۶۰ ML یا ۴/۱ فنجان
شیر ۲۴۰ ML یا ۱ فنجان
آویشن تازه کمی
فلفل سیاه
طرز تهیه مافین اسفناجی پنیری
ابتدا فر را با درجه حرارت 180درجه گرم کنید و قالب مخصوص مافین را چرب کنید و کنار بگذارید.
اسفناج خودر را اگر فریزی است از قبل یخزدایی کنید و یا در مایکروویو قرار دهید .
پنیر چدار و فتا را رنده کنید.
گوجه فرنگی ها را را هم به صورت حلقه حلقه برش دهید و کنار بگذارید ۱۲ عدد لازم دارید.
آرد ،نمک ،بیکینگ پودر و مقداری از آویشن تازه را اندازه کنید و در کاسه ای این مواد را بریزید و خوب ترکیب کنید.
در کاسه دیگری روغن و شیر را اندازه کنید و با تخم مرغ و اسفناج هم بزنید فقط ۲ عدد تخم مرغ.
حالا همه مواد خشک و خیس را با هم ترکیب کنید و به پنیر های رنده شده اضافه کنید و هم بزنید .
مایه آماده مافین را بین قالبها تقسیم کنید.
روی هر کدام از مافین ها نمک و فلفل بپاشید .
و روی هر مافین یک تکه از گوجه حلقه شده بگذارید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند.
البته من گوجه نگذاشتم.