😂😂😂😂😂😂
اره واقعا طعمش عالی بود آقا بهزاد جاتون خالی، من توی رستوران خورده بودم اما اولین بار بود که درست میکردم.
اول جوجه رو با نمک و آبلیمو و فلفل مزه دار میکنیم. بعد داخل یه قابلمه که پر از روغن هست میندازیم، با شعله کم، جوجه بعد از کمی آب میندازه، و حسابی مغز پخت میشه بعد شعله رو زیاد میکنیم تا جوجه حسابی سرخ بشه.
سسش هم رب انار رو با آب انار رقیق کردم کمی از اون روغن جوجه هم بهش اضافه کردم. با کته عالی شد.
ولی باورتون نمیشه خیلی عذاب وجدان گرفته بودم از بس که پر کالری بود 😔