۱۶:۱۰ ۱۳۹۵/۹/۲۵
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
کیک شیفون موکا
تخم مرغ : ٤ عدد
پودر كاكائو :١/٣ پ
پودر نسكافه : ١ و ١/٢ ق غ
اب جوش : ١/٤ پيمانه
شكر : ١ پيمانه
روغن مایع:١/٤ پیمانه
وانیل : كمي
نمك : ١/٤ ق چ
بیکینگ پودر: ا ق مربا خوري
آرد: ١پیمانه
مواد لازم برای رويه : رويه موكا
خامه صبحانه: يه بسته ٢٠٠ گرم
كره نرم شده :١/٥ ق غ
عسل : ا ق غ پر
شكلات تلخ؛ ١٠٠ گرم ( ميزان درصد تلخي دلخواهه)
نسكافه: ١ ق غ
طرز تهیه كيك :
سفيده ها رو با همزن برقي كمي مي زنيم و بعد دو قاشق شكر اضافه مي كنيم و انقدر مي زنيم تا سفت بشه و بعد ميذاريم يخچال (مهم ) پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل مي كنيم و ميذاريم خنك بشه و بعد زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت ٤ دقيقه مي زنيم و ارد و پكينك رو الك كرده و اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و بعد همزن رو ميذاريم كنار و با ليسك سفيده رو اضافه مي كنيم و فقط به صورت دوراني و در يك جهت مي زنيم ( فولد كردن ) تا كاملا سفيده محو بشه
بعد ته قالب مخصوص شيفون قالب ميان ( مي تونيم كمي ارد هم بپاشيم ولي ديواره ها رو چرب نمي كنيم پف كيك كم ميشه و بعد ميذاريم در فري كه بيست دقيقه قبل روشن كرديم و داغه در دماي ١٧٥ درجه به مدت ٤٠ تا ٤٥
بعد تست مي كنيم كه پخته باشه ٥ دقيقه ميذاريم تو قالب بمونه و بعد قالب رو وارونه روي توري مي ذاريم تا پف كيك نخوابه بعد كه كمي كه خنك شده از قالب خارج مي كنيم وقتي كاملا خنك شد مواد رويه رو مي ريزيم روش و نوش جان مي كنيم
طرز تهیه مواد رويه موكا :
خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما نجوشد.کره و عسل را به خامه اضافه کنید.شکلات خرد شده را اضافه کنی و از روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه رو در يه قاشق ابجوش حل كنيد و اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود و كمي كه از حرارت افتاد سریع روی کیک سرد شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود