خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۲۳:۵۹   ۱۳۹۵/۱۰/۴
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #کیک_پرتغال 🍊🍊🍊🍊





    اين كيک خيلى خوشمزست وبافت عالى داره 👌👌😋😋 حتما عاشقش ميشين😉😉


    چهار عدد تخم مرغ
    آرد سفید دو ليوان سر خالى
    يک قاشق مرباخوری بکینگ پودر با آرد دوبار الک می کنید
    روغن مایع :نصف لیوان
    آب پرتغال:دو سوم لیوان
    رنده ی پوست پرتغال :1 ق چ خوری مواظب باشید که از لایه ی سفید رنده نشه که تلخه
    وانیل : نوک کارد
    شکر یک لیوان ترجيحا پودر شكر يا قند
    اول از همه فر رو روشن ميكنيم تا گرم بشه و بعد زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و رنده ی پوست پرتغال و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه همزن و بعد روغن و بعد آب پرتغال رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و كاملا مخلوط كنين تا مواد يک دست بشه در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و دو بار قالب رو از فاصله دو سانتى بكوبين رو ميز كه مايه كيكتون يكدست بشه و داخل فر 180درجه که از قبل گرم کردید به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدید
    این کیک پف عالی و فوق العاده لطیف هست اميدوارم درست كنين و لذت ببرين
    نكته.... اين مقدار مواد كيک برا قالب 22 خوبه و اين كه چون بافتش خيلى خيلى لطيفه اشتباه من رو نكنين بذارين كاملا سرد بشه از قالب در بيارين😉😉


    نوش جانتون 🌺🌺🌺

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان