خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۵/۱۰/۵
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    باسلوق:

    نشاسته 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    پودر ژلاتین. 2ق غ(که به روش بن ماری حل کرده)
    گلاب نصف پیمانه
    آب 2 پیمانه
    کره 50 گرم
    پودر نارگیل 1 لیوان
    گردو به مقدار لازم
    همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا حالت خمیری بگیره و یکدست بشه وسفت بعد میذاریم خنک بشه بعد اندازه یک گردو گلوله میکنیم و تو پودر نارگیل میغلتونیم و بعد با گردو روشو تزیین میکنیم
    به همین راحتی
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀



    اینم دستور باسلوق الهام جان 👆👆👆
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان