۰۹:۵۷ ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
🍊🍊🍊
سس پرتغال
آب پرتقال ۱لیوان
نشاسته ذرت۱قاشق غ
شکر۲ق غ
پودرژله پرتقال نصف بسته
خامه ۵۰گرم
آب پرتقال نشاسته شکر روباهم مخلوط کرده روی حرارت میذاریم تاکمی غلیظ بشه بعد پودرژله رواضافه میکنیم واز روی حرارت برمیداریم تاسردبشه حالا خامه رواضافه میکنیم وسس سردوروی کیک سرد میریزیم
(خامه روتااندازه ای اضافه کنید که رنگ سس خوشرنگ باشه وبه سفیدی نزنه زیادوکمش دست خودتونه من چشمی ریختم سس روی کیکم خوشرنگه😍)