خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۶/۳/۳۱
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    نان رول دارچینی
    رسپی از شف طیبه www.cheftayebeh.ir.
    آرد600 گرم شکر 100 گرم نمک نصف ق چ خمیر مایه فوری 21 گرم کره 100 گرم شیر 400 میلی لیتر تخم مرغ 2 عدد 
    برای فیلینگ: کره 150 گرم شکر 150 گرم پودر دارچین یک و نیم ق چ 
    تخم مرغ 1 عدد برای روی نان ها 
    آرد و خمیر مایه فوری و شکر و نمک رو توی یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.کره رو ذوب میکنیم. کره و شیر و تخم مرغ رو مخلوط کرده و روی آرد میریزیم.
    با قاشق همش میزنیم تا مخلوط شه. میتونید هم با دست هم بزنید.
    حالا شروع میکنیم به ورز دادن.خمیر چسبناکه اما با ورز دادن کم کم از چسبناکی در میاد و فرم میگیره.در حین ورز دادن میتونید روی سطح کار آرد بپاشید که اذیت نشید.در کل خمیر نرم و لطیفیه و قدری هم چسبناک.خمیرتون باید لطیف و یکدست و ارتجاعی بشه. حالا یه کاسه بزرگ رو چرب کرده و خمیر رو توش قرار میدیم.روش رو سلفون میکشیم و میذاریم یه جای گرم تا ور بیاد.
    مدت زمان استراحتش 25 دقیقه است. بعد از این مدت خمیر قدری پف میکنه.
    یک ظرف مستطیل یا مربع یا دایره یا بیضی یا هر شکل دیگه ای که دوست دارید رو انتخاب کنید.
    رسپی میگه یک ظرف با سایز  24 در 33 سانتیمتر. اما آنچه من انجام دادم و شما در تصویر میبینید یه ظرف مربعیه که برای نصف رسپی ازش استفاده کردم. چون کل رسپی واسه خانواده من خیلی زیاده! و این امکان وجود داره که خودم بشینم همه رو بخورم! پس نصفش رو درست کردم و بردم دادم ملت خوردن که جون خودم رو نجات داده باشم!
    پس شما یه ظرف تو همین حدود انتخاب کنید. کف ظرف رو کاغذ روغنی میندازیم.یک سوم از خمیر رو جدا میکنیم و کف ظرف با دست روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم.
    حالا بقیه خمیر رو برمیداریم.سطح کار رو آرد میپاشیم.و خمیر رو پهن میکنیم.به شکل مستطیل با ابعاد حدودی 25 در 50 سانتیمتر.(اگر مثل من دارید نیمی از رسپی رو درست میکنید باید این ابعاد رو هم نصف کنید. حالا کمی خمیر رو بزرگتر پهن کنید هم اشکالی نداره. رولهاتون پیچ پیچی تر میشن)
    مواد فیلینگ رو مخلوط میکنیم.دو راه دارید. یا کره رو از قبل بذارید بیرون تا کاملا نرم شه و بعد با شکر و دارچین مخلوط کنید. یا اینکه کره رو مستقیم از یخچال خارج کنید و بهش حرارت بدید تا نیمیش ذوب شه و بعد صبر کنید تا بقیه اش هم با همون حرارت موجود در کاسه نرم یا ذوب شه و بعد با شکر و دارچین مخلوط کنید.
    حالا کل سطح خمیر رو با این مخلوط پوشش میدیم.
    الان باید شروع کنیم به رول کردن. از سمت بزرگترش (درازترش) باید بپیچید.رول میکنیم تا آخر مستطیل.
    و با کارد برش های دو سانتی میزنیم و به بیست قسمت تقسیمش میکنیم. (که البته من نه تا درست کردم چون رسپی رو نصف کردم و ظرفم هم مربعی هست)
    رولها رو کنار هم توی ظرف روی خمیر زیرینش میچینیم.
    تخم مرغی که واسه روی نون کنار گذاشته بودیم رو توی یه کاسه میشکنیم و هم میزنیم و بعد با برس روی سطح نون ها تخم مرغ میمالیم.
    حالا باز به مدت 15 دقیقه میذاریمش یه جای گرم تا ور بیاد. مشاهده میکنید که مجددا پف میکنه و بزرگتر میشه.
    فر رو روشن کرده و روی 230 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت قرار میدیم.وقتی کاملا گرم شد ظرف رو توی فر میذاریم تا بپزه.مدت زمان پخت 20 تا 25 دقیقه است. یا تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای و برشته بشن.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان