۱۳:۴۷ ۱۳۹۶/۵/۳۰
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
#مجبوس_مرغ_کویتی
مرغ رو با ادویه های لازم و زعفران میپزیم و سرخ میکنیم.البته من داخل فر گریل کردم 😘
برنج رو هم با زعفران و اگر داشتید آب مرغ بپزید.
لپه رو میپزیم، بعد یه پیاز داغ حسابی درست میکنیم لپه رو بهش اضافه میکنیم.وتفت میدیم.ادویه هامون رو هم اضافه میکنیم که شامل هل، زعفران و دارچین....
یک مقدار کشمش هم به مخلوط بالا اضافه میکنیم (به این ترکیب حشو گفته میشه که براساس ذایقه خودتون مقدار لپه و کشمش رو کم و زیاد کنید). وقتی همه چیز آماده شده داخل ظرف سرو میکشیم و نوش جان میکنیم.