ASEMAN :
شما مردها بقول خودتون البته سر و ته یه کرباسین، تنوع طلبیتون هم که توی یه امر مشخصه که بماند
مثلا تا اونجا که میدونم ادویه هاش متفاوته مثل زیره، زنجبیل.... ، با ماهی میشه با گوشت قرمز،مجبوس میگو....
ولی من عاشق کشمش توی غذا و سالادم،مونا جون
نخیرم اینا همه ش کار انگلیساس برای ما حرف دراوردن. اون مال قدیما بود الان تو دهه های پسا60 کلا داستان عوض شده. همون پیشا60 هم تکذیب میشه البته
آهان زنجبیل و زیره اگه کم باشه و در خدمت غذای اصلی میتونه باحال باشه. لطفا بعدا مجبوس میگو و ماهی رو هم بذار تو لیست