#ماهیچه_به_روش_پسران_کریم
_ دو عدد پیاز بزرگ رو خلال میکنیم و با کمی کره داخل تابه ایی گود تفت میدیم تا حدی که پیاز شفاف بشه و یا به اصطلاح سبک بشه.
_کمی زردچوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم.
_ماهیچه ها رو روی پیاز ها میچینیم.
_ یک عدد پیاز دیگه رو خلال ریز میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم.
_ چند عدد برگ بو و یک تکه چوب دارچین روی ماهیچه ها قرار میدیم.
_نصف فنجان زعفران دم کشیده رو روی ماهیچه ها میریزیم.
_ درتابه رو میگذاریم و شعله رو کم میکنیم.
_ سعی کنید در حین پخت درتابه رو باز نکنید و به هیچ عنوان غذا رو هم نزنید فقط هر از گاهی تابه رو به کمک دستگیره ها بگیرید و تکون بدید.
_ معمولا بسته به تازگی ماهیچه زمان پخت بین دو تا سه ساعت هست.
_به این غذا اصلا آب اضافه نمیکنیم و در واقع ماهیچه با آب پیاز پخته میشه.
_سس پیاز این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم هست...