خانه
654

طرز تهیه و دستور پخت فلافل خوشمزه اهوازی و آبادانی

  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|10 |76 پست

    طرز تهیه فلافل

    فلافل ، طرز تهیه و مواد لازم فلافل ساده برای 4 نفر ، آموزش کامل طرز تهیه فلافل ساده خانگی و خوشمزه به روش اهوازی و آبادانی با سیب زمینی و آرد نخودچی، falafel

    مواد لازم فلافل برای 4 نفر
    نخود ۳ پیمانه
    پیاز متوسط  ۱ عدد
    سیر ۴حبه
    آب سرد نصف لیوان
    ادویه فلافل (پودر تخم گشنی ،فلفل سیاه،پودر زیره سبز) ۲ قاشق چایخوری
    نمک  ۳ قاشق چایخوری
    روغن سرخ کردنی  به میزان لازم
    مراحل تهیه فلافل

    1. برای اینکه فلافل خوشمزه و بدون نفخی داشته باشیم بهتر است نخودها را از 48 ساعت قبل خیس کنیم تا جوانه های کوچکی هم بزنند. در این مدت زمان بهتر است چند باری آب نخودها را هم عوض کنید تا نفاخی آن به طور کامل از بین برود. اگر هم فرصت کنید پوست نخودها را بگیرید این طوری هضم نخودها خیلی آسان تر می شود.

    2. برای شروع آب نخودهای خیس شده را به طور کامل با آبکش می گیریم و با پیاز، سیب زمینی نیم پز شده، سیر و ادویه و با استفاده از چرخ گوشت دو بار چرخ می کنیم و بعدش حسابی ورز می دهیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

    3. توجه کنید لازم نیست نخودها پس از چرخ کردن به صورت کامل له شود، اگر فقط به صورت دانه های ریز باشد کافی است. چون اگر نخود ها را زیاد چرخ کنید و له شوند، فلافل های شما موقع سرخ کردن وا خواهند رفت. در صورتی که احساس کردید موادتان خیلی سفت شده است، می توانید مقداری آب سرد اضافه کنید و دوباره ورز بدهید. توجه کنید باید مایه فلافل باید قابل فرم دهی باشد پس بیش از اندازه آب اضافه نکنید.

    4. حالا نوبت اضافه کردن ادویه جات مخصوص فلافل می باشد. بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است. افزودن زیره به فلافل باعث می شود فلافل به خوبی هضم شود. البته فرقی نمی کند که شما از زیره سبز استفاده کنید یا سیاه. پس از افزدون فلافل می توانید مقداری نعنا خشک یا جعفری هم به مواد فلافل اضافه کنید تا فلافل عطر بهتری داشته باشد.

    5. پس از آماده کردن مایه فلافل، باید فلافل ها را قالب بزنید. من برای قالب زدن از قالب مخصوص فلافل استفاده کردم. ولی شما می توانید با دست هم فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید. اگر داخل خمیر فلافل آب افتاد می توانید با اضافه کردن کمی آرد نخودچی با پودر سوخاری آب خمیر را جمع کنید.

    6. پس از اینکه تمامی مواد را قالب زدیم آن ها را داخل روغن داغ قوطور شده می ریزیم تا هر دو طرف فلافل ها با حرارت ملایم سرخ شوند. توجه کنید اگر فلافل ها را با حرارت خیلی زیاد سرخ کنید، فلافل های شما مغز پخت خواهند شد.

    7. پس از اینکه فلافل ها به خوبی سرخ شد آن ها را روی دستمال تمیز یا صافی فلزی مخصوص این کار بگذارید تا روغن اضافی فلافل ها گرفته شود. بعد از گرفتن کامل روغن فلافل ها، آن ها را به همراه خیارشو، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. امیدواریم از خوردن این فلافل های خوشمزه و خانگی لذت ببرید.

    ویرایش شده توسط فرزانه امیری در تاریخ ۲۸/۱۱/۱۳۹۷   ۱۳:۴۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان