جدول ارزش غذایی
کالری
4553
پروتئین
37 گرم
کربوهیدرات
29 گرم
قند
19 گرم
چربی
23 گرم
چربی اشباع شده
14 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 10 دقیقه
پخت 10 دقیقه
مناسب 2 تا 3 نفر
مواد لازم و ترکیبات
25 گرم آرد ساده (معمولی )
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
350گرم مرغ ،بدون پوست و استخوان ،خرد شده
2 قاشق غذا خوری کره
یک عدد پیاز ،ریز خرد شده
450 میلی لیتر شیر ،گرم
125 گرم انگور سبز
150 میلی لیتر خامه ترش
مقداری فلفل پاپریکا برای پاشیدن روی غذا
1- آرد ،فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و از آن برای آغشتن مرغ استفاده کنید .
2- غاضافه آرد را بتکانید .کره را داخل یک قابلمه آب کرده ،مرغ و پیاز را به مدت 4 دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید .
3- آرد و مخلوط ادویه تند را به آن اضافه کنید .شیر را به آرامی بیفزایید تا غلیظ شود .
4-مخلوط را با حرارت ملایم به آرامی بپزید تاسس نرم شود .
5- پوره سیبو انگور را بیافزایید و به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید .
6- مرغ و سس تند را به یک ظرف مخصوص پذیرایی انتقال داده و قبل از سرو روی آن را با خامه ترش و پودر فلفل تزیین نمایید .