جدول ارزش غذایی
کالری
609
پروتئین
26 گرم
کربوهیدرات
45 گرم
قند
11 گرم
چربی
38 گرم
چربی اشباع شده
6 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 20 دقیقه
پخت 10 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی :
یک قاشق غذاخوری سرکه
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سالاد :
125 تا 150 گرم پاستا خشک فرمی ،مانند پیچی یا پاپیونی
یک قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق چایخوری سس شیشه ای پستو
یک قاشق غذاخوری خامه ترش
175 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
1تا 2 ساقه کرفس
125 گرم انگور سیاه (ترجیحا دانه گرفته )
یک عدد هویج بزرگ ،پاک شده
نمک و فلفل , برگ کرفس برای تزیین
1- برای تهیه سس تمام موارد را با هم مخلوط کنید .
2- پاستا را در ظرف آب جوش و نمک به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید .آن را آبکش کرده ،بشویید ،مجدد آبکش نمایید .پاستا را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق غذاخوری سس مخلوط کرده و کنار بگذارید .
3- مایونز ،سس پستو و خامه ترش را داخل یک کاسه تمیز با هم مخلوط نمایید .طبق ذائقه تان به ان نمک و فلفل اضافه کنید .
4- مرغ را به تکه های باریک و کرفس را باریک و مورب خرد نمایید .مقداری انگور را برای تزیین نگه ااشته و باقیمانده آن را از وسط نصف کنید و هسته آن را در آورید .هویج را رشته کنید .
5- مرغ، کرفس، نصفه های انگور ،هویچ و مایونز را به پاستای خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید .نمک و فلفل آن را اندازه کنید .
6- مخلوط پاستا و مرغ را در دو بشقاب مخصوص سرو بریزید .آن را با انگور سیاه باقیمانده و برگ کرفس تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید .