1- کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .
2- رشته های مرغ را به همراه300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید.مواد را باهم مخلوط کنید .
3- محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند .پس از خنک شدن مواد سوپ ،آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا ٌ صاف و یکدست نمایید .
4- باقیمانده عصاره را به مواد افزوده ، نمک و فلفل آن را اندازه کنید .
5- ترخون را به مواد بیافزایید ،سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .
6- سوپ را برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید .