جدول ارزش غذایی
کالری
140
پروتئین
19 گرم
کربوهیدرات
2 گرم
قند
2 گرم
چربی
7 گرم
چربی اشباع شده
1 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 10 دقیقه
پخت 20 دقیقه
مناسب 2 تا 3 نفر
مواد لازم و ترکیبات
ساقه گیاه لیمو ،2 عددبلند و یا 4 عدد کوتاه
2 عدد سینه مرغ بزرگ ،مجموعاٌ حدود 400 گرم بدون پوست و استخوان
یک عدد سفیده تخم مرغ کوچک
یک عدد هویج ،ریز رنده شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک ،دانه گرفته شده و خرد شده
2 قاشق غذاخوری سیرکوهی تازه ،خردشده
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ،خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
نمک و فلفل
1- در صورتیکه ساقه گیاه لیمو بلند است ،آن را از وسط به دو نیم کرده تا 4 عدد ساقه کوتاه یک اندازه داشته باشد .این 4 عدد ساقه را از وسط به درازا نصف کنید تا 8 عدد سیخ داشته باشید .
2- مرغ را به قطعات درشت خرد کرده و انها را به همراه سفیده تخم مرغ داخل غذا ساز بریزید .
آنها را مخلوط کنید تا به شکل خمیر نرمی در آیند ، سپس هویج ، فلفل چیلی ،سیرکوهی ،گشنیز ،نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و برای چند ثانیه با هم خوب ترکیب نمایید .
3- مخلوط را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود .سپس آن را به 8 قسمت تقسیم کرده و با استفاده از دست به آرامی به دور سیخ که همان ساقه گیاه لیمو می باشد .شکل دهید .
4- سیخ ها را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط ذغال یا گریل (با حرارت متوسط تا داغ ) به مدت 4 تا 6 دقیقه کباب کرده ، مرتب بچرخانید تا به رنگ طلایی تیره درآمده و کاملا ٌ مغز پخت شوند .
5- کباب را گرم ،به همراه جوانه گشنیز و برش های لیمو تزیین کرده و سرو نمایید .