جدول ارزش غذایی
کالری
282
پروتئین
29 گرم
کربوهیدرات
5 گرم
قند
3 گرم
چربی
16 گرم
چربی اشباع شده
3 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 10 دقیقه
پخت 50 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
4 حبه سیر له شده
4 عدد پیاز شالوت خرد شده
2عدد فلفل چیلی قرمز کوچک ،دانه گرفته و خرد شده
یک عدد ساقه لیمو ، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه ،خرد شده
یک قاشق چایخوری خمیر میگو
2/1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی
8 تکه ساق ران کوچک مرغ
300 میلی لیتر عصاره مرغ
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک قاشق غذاخوری کره نرم بادام زمینی
نمک و فلفل ،4 قاشق غذاخوری بادام زمینی تفت داده ،خرد شده
1- سیر ،پیاز شالوت ،فلفل های چیلی ، ساقه لیمو ، گشنیز و خمیر میگو را داخل یک هاون ریخته و خوب بکوبید تا به شکل خمیر نرمی د رآیند .
2- روغن را داخل یک ماهیتابه پهن گرم کنید .ران های مرغ را اضافه کرده و زیرورو کنید تا همه جای آنها طلایی شود .مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و داغ نگه دارید، روغن داخل ماهیتابه را جمع کرده و دور بریزید .
3- خمیر ادویه را که در هاون درست کرده اید ،درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید .عصاره مرغ را افزوده و هم بزنید ،ران های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید .
4- ماهیتابه را به جوش آورده و درب آن را محکم ببندید ،حرارت را کم کرده و به مدت 20تا 30 دقیقه بجوشانید ،مرتب مواد را هم بزنید تا مرغ کاملا ٌ تردشده و بپزد .سس ماهی و کره بادام زمینی را افزوده و هم بزنید.مواد را به جوش آورده و 10 دقیقه دیگر به آرامی به جوشاندن ادامه دهید .
5- نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بادام زمینی تفت داده را روی مرغ بریزید . غذا را داغ وبه همراه سبزیجات و نودل آماده سرو نمایید .