1- یک قالب کیک دایره ای شکل به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2- روغن ، ماست ،شکرو تخم مرغ از قبل زده را داخل کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .آردها ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و به محتویات داخل کاسه بیافزایید و همه را باهم خوب ترکیب کنید .سپس شکلات آب شده را به مایه اضافه کرده و هم بزنید .
3- مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت ویا عدد 4 فرهای گازی به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید .برای اطمینان از پخت کیک ، سیخ باریکی را داخل کیک فرو کنید ، اگر هنگام بیرون آوردن سیخ ، مواد به آن نچسبیده بودند ، کیک آماده است .اجازه دهید به مدت 5 دقیقه کیک در قالب کمی سرد شود .بعد آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاً خنک شود .وقتی که کیک خنک شد ، آن را با دو برش افقی به 3 لایه مساوی تقسیم کنید .
4- ماست و خامه را داخل کاسه بزرگی بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاٌ سفت شود ، به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد .
5- ابتدا یک لایه از کیک را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و روی آن خامه بریزید و پهن کنید .یک مقدار میوه (اگر میوه ها درشت هستند ،آنها را خرد کنید ) روی خامه بچینید . این کار را برای لایه دوم کیک نیز انجام دهید و بعد از اینکه لایه سوم را چیدید روی آن را با بقیه خامه بپوشانید .مقدار دیگری میوه روی سطح کیک بگذارید و کیک را برای سرو به صورت برش های مثلثی ببرید .