1- شکلات را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه خامه فرم گرفته ،داخل قابلمه ای کوچک بریزید .
2- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .
3- قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهار نارنج اضافه کنید .
4- مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید .ترجیحاٌ از یک وارمر استفاده نمایید .
5- میوه های مختلف ،مارش مالاهای رنگی و بیسکویت شیرین را برای غوطه ورکردن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید .میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا برای فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .
توصیه سر آشپز
ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم کننده استفاده می کنند، برای گرم نکه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند. اگر از این ظروف نداشتید، ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن آب جوش بریزید به طوری که تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد. از هر روشی که برای ذوب نگه داشتن شکلات به کار می برید، حواستان باشد که از یک زیرقابلمه برای محافظت از میزتان استفاده کنید .