1- درون یک قالب کیک رولت سوئیسی به اندازه 5/37 در 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی قرار دهید .شکلات را همراه آب ذوب کنید ومرتب هم بزنید .سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
2- شکر و تخم مرغ هارا داخل کاسه ای بریزید و به مدت 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند ،به طوری که وقتی با هم زن روی آن خط می اندازید ، رد آن باقی بماند . شکلات آب شده را آرام اضافه کنید .آرد و پودر کاکائو را الک کرده را هم بیافزایید و خوب هم بزنید .مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت کنید .
3- قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده ،روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 12 دقیقه قرار دهید .روی یک عدد کاغذ روغنی ،مقداری پودر قند بپاشید و کیک رولت را روی آن برگردانیدو کاغذ روغنی را از آن کنید .سپس همراه کاغذ روغنی جدید ، کیک را رول کنید و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید .یک پارچه دمکنی روی آن بیاندازید و بگذارید تا سرد شود .
4- خامه را انقدر بزنید تا فرم بگیرد.رولت را بازکنید .میوه را به همراه 4/3 خامه روی آن بریزید و پهن کنید و دوباره /ان را لوله کنید و وری آن را پودر قند بپاشید .رولت را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و باقیمانده خامه را با استفاده از قیف روی رولت بریزید و روی آن را با برگهای شکلاتی تزیین کنید .
5-برای تهیه برگ های شکلاتی ، تعدادی برگ گل رز یا برگ درخت کاج را تمیز بشویید و برگ ها رابا یک قلم مو به شکلات آب شده آغشته کنید .برگ ها را کنار بگذارید تا شکلات روی آنها سفت شود .این کار ار تکرار کنید تا دو سه لتیه دیگر شکلات روی برگ ها تشکیل شود .د مرحله آخر شکلات را با دقت از برگ ها جدا کنید .