جدول ارزش غذایی
کالری
224
پروتئین
14 گرم
کربوهیدرات
31 گرم
قند
4 گرم
چربی
6 گرم
چربی اشباع شده
1 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 15 دقیقه
پخت 40 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قرمز ،خرد شده
2 حبه سیر ،له شده
2 عدد سیب زمینی ،مکعبی خرد شده
500گرم باقلا سبز ،در صورت انجماد یخ زدایی شود
850 میلی لیتر ½ 1 پیمانه عصاره سبزیجات
2 قاشق غذا خوری نعناع تازه ،خرد شده
برگ های ریز و تازه نعناع و ماست طبیعی (شیرین نشده) برای تزیین
1- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ حرارت دهید .پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند .
2- سیب زمینی ها را اضافه کرده ، به مدت 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید .
3- باقلاها وعصاره سبزیجات را افزوده ،درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه یا تا وقتیکه سیب زمینی ها نرم شوند ،با حرارت کم بجوشانید .
4- با یک کفگیر مقدار از سبزیجات را از آب قابلمه جدا کرده و تازمان استفاده کنار بگذارید .باقیمانده سوپ را در یک غذاساز یا مخلوط کن قرار داده و تا وقتیکه نرم ویکدست شود ، مخلوط کنید .
5- آن را به یک قابلمه تمیز برگردانده و سبزیجات کنار گذاشته شده و نعناع خرد شده را اضافه کنید .کاملاٌ به هم بزنید و به آرامی حرارت دهید .
6- سوپ را داخل یک ظرف سوپخوری گرم یا کاسه های یکنفره بریزید ، با خطوط ماست و برگ های ریز نعناع تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سر آشپز
در صورت تمایل ، از گشنیز تازه و ½ قاشق چایخوری زیره سبز به عنوان چاشنی در این سوپ استفاده کنید.