جدول ارزش غذایی
کالری
218
پروتئین
3 گرم
کربوهیدرات
10 گرم
قند
10 گرم
چربی
25 گرم
چربی اشباع شده
7 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 5 دقیقه
پخت 30 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
50گرم /3 قاشق غذاخوری کره
700گرم گوجه فرنگی رسیده
850 میلی تر 2/1 1 پیمانه عصاره سبزیجات داغ
50 گرم پودر بادام
150 میلی لیتر /4/1 پیمانه شیر یا خامه ساده (کم چرب)
یک قاشق چایخوری شکر
نمک و فلفل
1- 1- کره را در یک قابلمه بزرگ آب کنید .گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید تا هنگامی که پوست آنها شروع به چین انداختن کند ، برای طعم بهتر به آن فلفل و نمک اضافه کنید .
2- عصاره سبزیجات را به قابلمه افزوده ، به جوش بیاورید ،درب ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشانید .
3- در همین فاصله ، گریل فر را روشن کنید ، به آرامی پودر بادام ها را تست و برشته کنید تا طلایی رنگ شوند .برای این تنها به مدت 1 تا 2 دقیقه زمان کافی است ، بنابراین مراقب باشید و چشم از آنها برندارید.
4- سوپ را از روی حرارت برداشته ، در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود یا می توانید سوپ را با پوره کن دستی سیب زمینی ، پوره کنید تا نرم شود .
5- سوپ را در یک صافی بریزید تا هر گونه پوست اضافی گوجه فرنگی یا هسته ها از آن جدا شوند .
6- سوپ را به قابلمه برگردانده و دوباره روی حرارت بگذارید .شیر یا خامه را همراه بادام های تست شده و شکر اضافه کنید و هم بزنید.سوپ را گرم کنید و ریحان خرد شده را قبل از سرو داخل سوپ بریزید .
7- سوپ خامه ای گوجه فرنگی را به کاسه های سوپ گرم منتقل کنید و داغ سرو نمایید.
توصیه سر آشپز
در صورت تمایل ، می توانید از خرده های نان خیلی ریز به جای پودر بادام استفاده کنید .آنها را به همان روش بادام ها تست و برشته کرده و در مرحله 6 با شیر یا خامه اضافه کنید.