خانه
982

هوش موسیقیایی

  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۸/۶/۶
    avatar
    کاربر جديد|0 |185 پست

    هوش موسیقیایی چیست؟

    هوش در واقع توانایی ذاتی است که در وجود همه ی انسان ها هست و فقط میزان آن در افراد مختلف متفاوت است. این توانایی را می توان با تست های روان شناسی و آزمون های مخصوص اندازه گیری کرد.

    در گذشته هوش را یک توانایی کلی می دانستند اما طبق نظریه های اخیر دانشمندان به این نتیجه میرسیم که هوش ابعاد مختلفی دارد.

    طبق نظریه هوش چندگانه که برای بار اول توسط گاردنر مطرح شد. به گفته ی این دانشمند هوش مجموعه ای از ابعاد و انواع متفاوت است. یکی از انواع هوش، هوش موسیقیایی نامیده می شود که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

    هوش موسیقیایی یکی از انواع مختلف هوش در نظریه ی هوش های چندگانه گاردنر است. در حقیقت به میزان توانایی فرد در جهت فهم و درک موسیقی و آهنگ و همینطور آهنگسازی و اجرا گفته می شود.

    ویژگی افراد با هوش موسیقیایی

    بعضی از انسان ها توانایی بالاتری در درک صداها، آهنگ ها و الگوهای موسیقیایی دارند. اصطلاحا گفته می شود که این افراد از هوش موسیقیایی برخوردارند.

    این اشخاص علاقه ی خاصی به آهنگ و موسیقی و صداها حتی صدای طبیعت نشان میدهند. حتی صحبت کردن و راه رفتنشان ریتمیک است. مثلا به هنگام کار با دست روی میز ضربات ریتم دار وارد می کنند.

    این افراد به راحتی آهنگ بسیاری از آوازها را می شناسند و با این که موزیکی را به تعداد دفعات کمی شنیده اند اما به آسانی می توانند بدون اشکال آن را بخوانند.

    بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج-هوش موسیقیایی

     

    شخص با هوش موسیقیایی بالا می تواند به راحتی فالش و یا خارج از نت خواندن طرف مقابل را تشخیص دهند. این افراد به سادگی و به سرعت می توانند آهنگسازی، اجرا و خوانندگی را یاد بگیرند و همه ی این ها را ماهرانه انجام دهند.

    از این توانایی برای یادگیری استفاده می کنند به این صورت که مطالب را به الگوی آهنگدار تبدیل می کنند و به ذهن می سپارند. برای یادآوری هم ناخودآگاه ریتم ها را در ذهن خود جست و جو می کنند.

    در کل جذب صداها می شوند و می توانند از بین آهنگ های بسیاری صدای یک ساز خاص را به راحتی و وضوح تشخیص دهند.

    تکنیک های افزایش هوش موسیقیایی

    هوش توانایی درونی است که با آن متولد می شویم. درست است که در هر فرد بعدی از هوش پر رنگ تر و بیشتر است اما این دلیل نمی شود که در بقیه ی ابعاد آن استعدادی نداشته باشد.

    برای مثال ممکن است فردی توانایی نوشتن نداشته باشد اما دارای قدرت کلامی و بیان بسیار قوی است به طوری که حتی عدم توانایی وی در نوشتن برایتان غیر قابل باور باشد.

    مورد حائز اهمیت دیگری که وجود دارد این است که این توانایی های بالقوه غیرقابل تغییر نیست و با روش ها و تمریناتی می توانید هوش و استعداد های خود را تقویت کنید.

    در طول روز زمانی را برای گوش دادن به موسیقی صرف کنید.

    در حین انجام کارهای روزمره خود به یک موزیک گوش دهید.

    گوش دادن و توجه به صدا های طبیعی مثل آواز خواندن پرنده یا صدای آب و ... می تواند مفید باشد.

    وسایل ابتدایی آهنگسازی را تهیه کنید و خودتان آهنگ بسازید. به طور کل انجام کار هایی از این قبیل می تواند در تقویت هوش موسیقیای بسیار تاثیرگذار باشد.

    می توانید یادگیری یک ساز را به صورت تخصصی آغاز کنید برای این کار آموزشگاه سازنو، بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج می تواند شما را همراهی کند.

    بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج-هوش موسیقیایی

    هوش موسیقیایی و کودکان

    کودکانی که از هوش موزیکال بالاتری برخوردارند از همان نوزادی به صداها و آهنگ ها واکنش نشان می دهند. در هر فرصتی و با هر وسیله ای هر چند ناشیانه می خواهند آهنگ بسازند.

    سعی کنید برای کودکتان شعر ها و آهنگ های مناسب سن او پخش کنید. قصه های آهنگین بخوانید. آن ها را برای دیدن نمایش های موزیکال به تئاتر ببرید. هنگامی که شعری را که در مهدکودک یاد گرفته با ذوق برایتان می خواند با روی خوش از آن استقبال کنید.

    او را به خواندن آواز به صورت فردی و یا جمعی تشویق کنید.

    می توانید او را در آموزشگاه های موسیقی معتبری چون سازنو که بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج است ثبت نام کنید.

    همه ی این ها باعث شکوفایی و تقویت هوش موسیقیایی فرزند دلبندتان می شود که در ادامه ی زندگی می تواند موفقیت های وی را به دنبال داشته باشد.

    بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج-هوش موسیقیایی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان