به پوست غله هایی از قبیل گندم ،برنج و جو که پس از شلتوک قرار دارد سبوس گفته می شود که پس از دروی محصول برنج و در طی مرحله سفید کردن برنج توسط دستگاهی به اسم سفید کن از شلتوک جدا می شود.این محصول به شکل پودر مانند و آرد بوده و به عنوان یکی از محصولات فرعی به فروش می رسد .بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده خواص سبوس برنج بسیار بیشتر و بالاتر از خود برنج می باشد. سبوس برنج یا غشای قهو ه ای رنگ برنج حاوی ترکیبات ارزشمند تغذیه ای مانند ویتامین آ ،ویتامین های گروه ب و املاح معدنی نظیر آهن ،پتاسیم،منگنز،فلور،کلسیم ،فسفر و ید می باشد .سبوس برنج به علت دارا بودن اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز بدن و ویتامین ای از خواص آنتی اکسیدانی بسیار بالایی برخوردار می باشد .
خواص ارزشمند سبوس برنج و فواید آن برای سلامتی
با توجه به ترکیبات موجود در این ماده غذایی گیاهی خواص سبوس برنج برای سلامتی بی شمار بوده و شامل مواردی است که در ادامه این نوشته تقدیم نگاه پرمهرتان می گردد .با ما همراه باشید تا بیشتر با خواص سبوس برنج آشنا شوید .
لینک منبع برای مطالعه ادامه مقاله:https://salamatweb.ir/properties-rice-bran-how-use-rice-bran/