سحر سهیلی :
سلام من مادر 2 فرزند هستم. برای مدتها انتخاب مدرسه دغدغه اصلی من بود تا دبستان های مناسب برای بچه هام پیدا کنم. اینجا هستم تا تجربه خودم را با بقیه در میان بگذارم. ضرب المثلی هست که می گه: عاقل ترین آدمها اونهای هستند که از تجربه دیگران استفاده می کند و ابله ترین آدمها اونهای هستند که خودشون همه چیز را تجربه می کنند.
مدت زیادی را صرف تحقیق و پرس و جو درباره دبستان های دخترانه منطقه 8 کردم و آلان فکر می کنم به مرحله ای رسیدم که می تونم اطلاعاتم را با بقیه در میان بگذارم.
دختر من سال سوم دبستان است و سال اول را در منطقه 6 گذرانده ولی 2 سال پیش خونه را تغییر دادیم و به منطقه 8، محله تهرانپارس آمدیم و باید مدرسه دخترم را هم تغییر می دادیم. برای من خیلی مهم بود که دخترم در دبستانی باشه که بقیه دانش آموزها از نظر مالی و فرهنگی در یک سطح باشند. برام خیلی مهم بود که مدرسه در کنار درس های مصوبه آموزش و پرورش، آموزش های اجتماعی را هم یاد بده. برام مهم بود که مدرسه واقعا مدرسه باشه و حوزه علمیه نباشه و آموزش های دینی در حد یک بچه ابتدایی باشه و زیاد از یک بچه 8 یا 9 ساله توقع نداشته باشند. شهریه موضوع خیلی مهمی بود (و است)، و البته شاد بودن و شاد کردن دانش آموزها هم خیلی مهم است. برام مهم بود که از تجهیزات مدرن استفاده بشه، مثلا کلاس ها هوشمند سازی شده باشند و در صورت غیبت امکان استفاده از کلاس به شکل غیرحضوری هم باشه. برام مهم بود که حتما در جریان وضعیت درسی و روحی و روانی دخترم باشم و دخترم هم ببینه و بدونه که من و مدرسه دستمون تو دست هم است و هر دو در کنارش هستیم.
تقریباً تمام وب سایتهای مربوط به مدارس را زیر و رو کردم. یکی از وب سایتهای که خیلی کمکم کرد، مدرسه کلوب بود. لینکش را می ذارم که آسان پیداش کنید: https://www.madreseclub.com/
وب سایت مدرسه کلوب یک بخش داره به اسم مدرسه یاب، که واقعا کمک بزرگی است. حتما سری به این بخش بزنید:
https://www.madreseclub.com/جستجو-مدرسه-لیست-مدارس-مدرسه-یاب/
سرچ را خیلی آسون می کنه و می تونه هر نوع مدرسه در هر منطقه و محله ای را به آسانی پیدا کرد.
همه مدرسه های دخترانه منطقه 8 – دولتی، غیردولتی، هیات امنای و بقیه- را مطالعه کردم. مقاله بهترین دبستان های دخترانه منطقه 8 خیلی کار را راحت کرده بود. لینکش را اینجا می زارم:
https://www.madreseclub.com/Article/بهترین-دبستان-دخترانه-منطقه-8-AD2655/
بعضی از مدرسه ها را به دلیل مسافت کنار گذاشتم، بعضی از مدرسه ها انگار شعبه های از حوزه علوم دینی بودند که کنار رفتند، بعضی از مدرسه ها اصلا فوق برنامه نداشتند و هیچ خبری از آماده کردن بچه ها برای زندگی خارج از مدرسه نبود، بعضی از مدرسه ها خیلی تجملات داشتند و کلی شهریه بخاطر کارهای غیرضروری می گرفتند. یکی از مدرسه ها اصلا فضای بازی نداشت و بالاخره چند تا مدرسه که بهترین نظریات را درباره شون نوشته بودند انتخاب کردم و 4-5 تا شون را جدا کردم و روی آنها تمرکز کردم. این بار دقیقتر درباره شون تحقیق کردم و حتی به محله رفتم و از همسایه ها و محله تحقیق کردم. به نظرم 3 تا از مدرسه ها خیلی خوب آمدند که دبستان رسا، سیمای فرشتگان و سفیران پردیس را بهتر از بقیه دیدم. از بین این 3 تا دبستان من دبستان رسا را انتخاب کردم چون پیشرفت تحصیلی و نمره دانش آموز مهم است و بطور مرتب والدین را در جریان وضعیت تحصیلی دانش آموز می گذراند، منشور و آیین نامه کتبی دارند که انتظارات و تعهداتشون نوشته و طبق اون عمل می کنند، انجمن اولیاء و مربیان قوی داره و فوق برنامه هاش خیلی کاربردی است و 2 وعده غذای گرم به دانش آموز می دهند که خیلی مهم است، کیف در مدرسه هستند و پدر و مادرها را از دغدغه مشق شب بچه خلاص می کنند و مهمتر از همه اینکه با به روز هستند و با تکنولوژی مدرن سر و کار دارند و تیم پشتیبانی خیلی خوبی دارند، سیستم کارسنج فوق العاده است و پدر و مادرها می توانند روزانه وضعیت درسی، روحی و روانی فرزندشون را رصد کنند. در عین اینکه مناسبتهای تقویم را رعایت می کنند مدرسه شاد و با نشاطی هم هست و فضای کافی برای بازی و فوق برنامه هم دارد. تازه من اون سرویس های که با بقیه مدارس مشترک هست را اسم نبردم مثلا ایاب و ذهاب.
همه این نقاط قوت و سرویس ها با یک شهریه معقول و منطقی را می تونید دریافت کنید. خدا را شکر که دخترم هم مدرسه اش را خیلی دوست داره و این برام از همه چیز مهمتر است.
امیدوارم که این نوشته بتونه به شما کمک کنه که مدرسه مناسب با وضعیت خود و فرزندتان را پیدا کنید.